SPLOŠNI POGOJI – KP STUDIO in AKADEMIJA

Strinjam se, da certificirana stilistka s preverjenimi produkti za profesionalno uporabo opravi storitev vihanja trepalnic / laminacije / urejanja obrvi / nohtov. Strinjam se z dejstvom, da lahko v redkih primerih pride do možnih neželenih zapletov, kot npr. alergijska reakcija, na katero stilistka nima vpliva. Razumem in upošteval/a bom napotke za nego trepalnic / nohtov doma, ki so mi dani s strani stilistke, saj so izrednega pomena pri ohranjanju higiene trepalnic / nohtov, saj lahko v nasprotnem primeru pride do neželenih stanj, kot so razne infekcije in bolezenska stanja kože ali pa do prezgodnjega izpada trepalnic / odstopanja nohtov. Seznanjen/a sem z odgovornostjo sledenja teh napotkov in posledic v kolikor se jih ne bom držal/a. Pred začetkom storitve stilistko opozorim na kontraindikacije/ stanja; v primeru nošenja kontaktnih leč (pred storitvijo se morajo odstraniti), nosečnosti, infekcijskih bolezni, nalezljivih bolezni in stanja kože, glivičnih okužb, naglavnih uši, epilepsije, alergije, kemoterapija, uporaba aktivov v negi kože …

POLITIKA ODPOVEDI TERMINA

Termin se lahko odpove oziroma prestavi v roku 24 ur pred začetkom termina. Če je ta rok zamujen, stranka ne sporoči odpovedi/prestavitve termina ali na termin ne pride, stranko bremenijo nastali stroški v vrednosti 50% storitve, ki ni bila odpovedana pravočasno oz. na katero je ni bilo. Stranka mora račun poravnati v roku 7 dni. 

Pri prihodu na termin toleriramo zamudo do 10 minut, v nasprotnem primeru lahko stilistka termin odpove, prav tako bo stranki izdan račun v vrednosti 50% cene storitve, ki ga bo stranka morala poravnati v roku 7 dni.

V KP akademiji se termin izobraževanja lahko prestavi v roku 7 dni pred začetkom tečaja. 

POLITIKA VRAČILA DENARJA

Denarnih vračil v studiu ne izvajamo. V kolikor s storitvijo niste zadovoljni oziroma imate v prvih 48 urah (2 dneh) težave, se lahko po predhodnem dogovoru dogovorite za obisk v studiu, kjer se s stilistko posvetujeta ter naslovita težavo, ponudimo pa vam lahko tudi brezplačno korekturo oziroma popravke.

V KP akademiji vračil denarja ne izvajamo. V kolikor stranka prestavi termin izobraževanja več kot 7 dni pred tečajem, je to brezplačno. V kolikor stranka odpove ali prestavi termin manj kot 7 dni pred tečajem, se šteje kot da je prišla na izobraževanja, za morebiten ponovni termin pa se upošteva 20% popust. 

Zagotavljam, da so podatki resnični in sem prek njih dosegljiv/a za nadaljnjo komunikacijo. To soglasje velja ob prvem in vseh nadaljnjih obiskih studia. Zavezujoče soglasje sem prebral/a v celoti in se z njim strinjam.