SPLOŠNI POGOJI – KP STUDIO in AKADEMIJA

Strinjam se, da certificirana stilistka s preverjenimi produkti za profesionalno uporabo opravi storitev vihanja trepalnic / laminacije / urejanja obrvi / nohtov. Strinjam se z dejstvom, da lahko v redkih primerih pride do možnih neželenih zapletov, kot npr. alergijska reakcija, na katero stilistka nima vpliva. Razumem in upošteval/a bom napotke za nego trepalnic / nohtov doma, ki so mi dani s strani stilistke, saj so izrednega pomena pri ohranjanju higiene trepalnic / nohtov, saj lahko v nasprotnem primeru pride do neželenih stanj, kot so razne infekcije in bolezenska stanja kože ali pa do prezgodnjega izpada trepalnic / odstopanja nohtov. Seznanjen/a sem z odgovornostjo sledenja teh napotkov in posledic v kolikor se jih ne bom držal/a. Pred začetkom storitve stilistko opozorim na kontraindikacije/ stanja; v primeru nošenja kontaktnih leč (pred storitvijo se morajo odstraniti), nosečnosti, infekcijskih bolezni, nalezljivih bolezni in stanja kože, glivičnih okužb, naglavnih uši, epilepsije, alergije, kemoterapija, uporaba aktivov v negi kože …

POLITIKA ODPOVEDI TERMINA

Termin se lahko odpove oziroma prestavi v roku 24 ur pred začetkom termina. Če je ta rok zamujen, stranka ne sporoči odpovedi/prestavitve termina ali na termin ne pride, stranko bremenijo nastali stroški v vrednosti 50% storitve, ki ni bila odpovedana pravočasno oz. na katero je ni bilo. Stranka mora račun poravnati v roku 7 dni.

Termin odpoveste preko info@karinporavne.si, preko naše telefonske številke ali Instagram profila. Odpovedi kot odgovor na avtomatsko poslan email ob potrditvi ne vidimo, zato le to žal ni smatrano kot uspešna odpoved termina.

Pri prihodu na termin toleriramo zamudo do 10 minut, v nasprotnem primeru lahko stilistka termin odpove, prav tako bo stranki izdan račun v vrednosti 50% cene storitve, ki ga bo stranka morala poravnati v roku 7 dni.

V KP akademiji se termin izobraževanja lahko prestavi v roku 7 dni pred začetkom tečaja.

POLITIKA VRAČILA DENARJA

Denarnih vračil v studiu ne izvajamo. V kolikor s storitvijo niste zadovoljni oziroma imate v prvih 48 urah (2 dneh) težave, se lahko po predhodnem dogovoru dogovorite za obisk v studiu, kjer se s stilistko posvetujeta ter naslovita težavo, ponudimo pa vam lahko tudi brezplačno korekturo oziroma popravke.

V KP akademiji vračil denarja ne izvajamo. V kolikor stranka prestavi termin izobraževanja več kot 7 dni pred tečajem, je to brezplačno. V kolikor stranka odpove ali prestavi termin manj kot 7 dni pred tečajem, se šteje kot da je prišla na izobraževanja, za morebiten ponovni termin pa se upošteva 20% popust. 

Zagotavljam, da so podatki resnični in sem prek njih dosegljiv/a za nadaljnjo komunikacijo. To soglasje velja ob prvem in vseh nadaljnjih obiskih studia. Zavezujoče soglasje sem prebral/a v celoti in se z njim strinjam.