KP Academy

Največja akademija za obrvi in trepalnice v Ljubljani! Postani izkušena stilistka, spoznaj največje trende in se pridruži vodilnim v svetu lepote. Postani del Nouveau Slovenija!

Tečaji za začetnice

Tečaji, namenjeni vsem začetnicam, ki še nimajo izkušenj s področja obrvi in trepalnic. Tukaj se tvoja pot začne.

LVL
CeraLashLift

LVL, lenght, volume in lift. Originalen in najboljši tretma za vihanje trepalnic od 2005. Dolžina, volumen in dvig trepalnic za dolgotrajno izboljšanje naravnega videza trepalnic, brez potrebe po maskari ali podaljševanju trepalnic.

Laminacija
obrvi

Uradni BrowSculpt tečaj, laminacija na naš način! Korekcija in dvig obrvi z najnovejšim trendom s področja obrvi, z vsemi triki in skrivnostmi za doseganje popolnega videza.

Arhitektura obrvi

HD Brows Original ali obrvi od a do ž. Osvoji vse tehnike oblikovanja, mešanje barv in obliko obrvi. Vse, kar potrebuje mojstrica obrvi, za čudovite rezultate.

Želim stopničko višje

Si nov/a v lepotnem svetu? Si pred odprtjem svojega prvega salona? Že imaš salon in bi ga rad/a dvignil/a na višji nivo? Predstavljamo ti nov poslovni tečaj, specializiran za osebe, ki so na zgornja vprašanja odgovorile z JA!

 

Business course

Naj bo tvoja strast tudi tvoj prihodek! Na Bussines coursu se bomo naučili načinov, kako pridobivati nove stranke in obdržati redne, se seznanili s sistemi, ki nam pomagajo pri poslovanju, začeli voditi analitiko in zakaj je le ta pomembna, vodenje salona in veliko več.