Nohti so ogledalo urejene ženske in dejstvo je, da večina ljudi na drugih najprej opazi ravno roke. Dolgi, kratki, enobarvni, popolno zaobljeni, mandljaste oblike ali kvadratni. Naj bodo le urejeni in naj sporočajo, da smo jim kljub hitremu tempu življenja namenile svojih nekaj minut in z njimi samozavestno vstopamo v naš vsak dan.

Imaš zdrave in trdne nohte? Potem je permenentno lakiranje ali BIAB™ popolna izbira zate! Permanentno lakiranje ali gelish, je postopek s posebnim lakom za nohte, ki ga nanašamo na naraven noht enako kot navadni lak, s to razliko, da je precej bolj obstojen – do 4 tedne! Barva prekrije noht, zakrije nepravilnosti in ga ščiti pred zunanjimi vplivi. Videz permanentno lakiranih nohtov je popolnoma naraven in je skrb, da bi izgledalo umetno, povsem odveč.

Builder In A Bottle™ ali krajše BIAB™ je gel v steklenički. BIAB™ je primeren za utrjevanje in krepitev naravnih nohtov, korekture srednjih dolžin ali podaljševanje krajših dolžin (v primeru zloma nohta). Prednosti v primerjavi s permanentnim lakiranjem so daljša obstojnost (4+ tedne), večja trdnost in lepša polnost nohta. Na voljo v več kot 30 odtenkih, zato je popolna izbira za ljubiteljice nežnega videza.

V KP Studiu uporabljamo vrhunske materiale The gel bottle, naše izkušene stilistke pa bodo glede na tvoje želje in stanje nohtov izbrale pravo metodo zate.