Nohti so ogledalo urejene ženske in dejstvo je, da večina ljudi na drugih najprej opazi ravno roke. Dolgi, kratki, enobarvni, popolno zaobljeni, mandljaste oblike ali kvadratni. Naj bodo le urejeni in naj sporočajo, da smo jim kljub hitremu tempu življenja namenile svojih nekaj minut in z njimi samozavestno vstopamo v naš vsak dan.

Imaš zdrave in trdne nohte? Potem je permenentno lakiranje popolna izbira zate! Permanentno lakiranje ali gelish, je postopek s posebnim lakom za nohte, ki ga nanašamo na naraven noht enako kot navadni lak, s to razliko, da je precej bolj obstojen – do 4 tedne! Barva prekrije noht, zakrije nepravilnosti in ga ščiti pred zunanjimi vplivi. Videz permanentno lakiranih nohtov je popolnoma naraven in je skrb, da bi izgledalo umetno, povsem odveč.

So tvoji nohti krhki, pogriženi ali pa ti enostavno ni všeč tvoja oblika? Z geliranimi nohti bomo vse te probleme rešili, največja prednost pri njih pa je to, da lahko z gelom noht tudi podaljšamo. Gel nohti se izdelujejo s posebnim gelom in po navadi zdržijo dlje kot permanentno lakiranje – kljub temu je smiselna korekcija na cca 5 tednov, da ohranimo zdrav in lep noht.

V KP Studiu uporabljamo vrhunske materiale, ki bodo tvoje nohte ščitili in ohranjali zdrave. Na voljo imamo ogromno paleto barv, z veseljem pa tvoje nohte popestrimo še s francosko manikuro, kamenčki ali želeno poslikavo.