Upload Image...

Karin Poravne

lastnica, makeup artistka in lash stilistka

Po izobrazbi diplomirana slovenistka, v srcu in z dušo pa certificirana makeup artistka in lash stilistka. Obožujem zgodnja jutra, kavo, morje in vse, kar je povezano z estetiko. Sonce, moji ljudje in delo, ki ga opravljam, me osrečujejo. Nikoli ne utihnem in redko me srečaš brez nasmeška na obrazu. To sem jaz, Karin, in veseli me, da sva se spoznali.

  • Certified by Mario Dedivanovič, London, 2017
  • Certified by Bela MakeUp, Zagreb, 2018
  • Certified by Ana Minič, Beograd, 2020

Vesna Lazarević

lash in brow stilistka

Sem Vesna, ekonomistka, ki se je leto dni nazaj opogumila in končno stopila na pot, ki ji dejansko pomeni strast, ne samo delo. Sem komunikativna, vedno nasmejana punca, ki svoje proste trenutke najraje preživlja ob družini, moj notranji otrok pa najbolj oživi med igro z mojimi nečaki. To delo me res izpopolnjuje, nasmejan obraz stranke pa je moja največja motivacija. Res sem vesela, da imam priložnost urejati vaše obrvi in trepalnice v prelepem KP studiu. Komaj čakam da se vidimo.

Upload Image...
Upload Image...

Jasna Avbreht

lash in brow stilistka

Po izobrazbi dipl. organizator turizma, ki je povsem po naključju zašel na to pot. Spoznala sem, da je to moja strast in poslanstvo, delo, katerega opravljam z veliko mero ljubezni, kakovosti in željo po nenehnem izobraževanju.
S svojim delom ne poskrbim le za videz vaših obrvi in trepalnic ampak tudi za vaše vsakodnevno dobro počutje, samozavest in naravno lepoto.
Kadar nisem v službi sem mamica in žena. Oseba, ki obožuje vonj po kavi; še raje jo spije s svojimi prijatelji. Sprošča me pospravljanje in dobra glasba. Obožujem zelene rastline. Veseli in osrečuje me delo z ljudmi in zato se že veselim vseh vaših obiskov.

Tina Španović

nohtna stilistka

Hej! Sem Tina, stara 22 let. Po izobrazbi kozmetični tehnik in absolventka velnes programa na Višji strokovni šoli za kozmetiko in velnes. Nohti in vse povezano z estetiko je moja strast že od malega. Po nekaj letih dela in nabiranja izkušenj svojo pot nadaljujem v KP Studiu, kjer se že veselim novih poznanstev in druženja z vami. Se vidimo kmalu!

Upload Image...
Upload Image...

Manca Okorn

nohtna stilistka

Življenje je polno izzivov, ki nas oblikujejo v to, kar smo in mene je pripeljalo v KP studio. Po izobrazbi sem živilsko prehranski tehnik, kasneje pa sem ugotovila, da se bolj vidim v svetu kozmetike in nohtov, zato se trenutno izobražujem v programu za odrasle v smeri kozmetični tehnik. V življenju cenim iskrenost, toplo besedo in spoštovanje. Najbolj uživam, ko lahko čas preživim v dobri družbi ob morju, z glasbo in dobro kavico v roki. Svojo kreativnost najraje izražam pri razvajanju vas in vaših rok. Zadovoljstvo in dobro počutje mojih strank mi je na prvem mestu, zato se neskončno veselim druženja in urejanja z vami.