HD Brows Original

So obrvi vaša strast? Naj bo vaša ljubezen do dela vaša plača, tako da ponudite #1 nego obrvi, ki prihaja iz UK. Ste pripravljeni trenirati z nami in postati #BrowBoss?

HD Brows je tretma obrvi po meri, ki je popolnoma prilagojen vam. Gre za veliko več kot standardno barvanje obrvi in ​​voskanje; ko se združijo edinstvene formule za oblikovanje obrvi, barvanje glede na vsako stranko in za piko na i nanos ličil, da zaključimo tretma in ustvarimo čudovito obrv. Naučite se ustvariti popoln videz, ne glede na to, ali želite ukrotiti košate obrvi ali ustvariti poln videz na redkih dlačicah.

Tretma HD Brows je popolnoma prilagojen vsaki stranki. Resnično verjamemo, da so obrvi tako edinstvene kot prstni odtisi, zato nas nikoli ne boste zalotili, da uporabljamo šablone za obrvi ali obliko, ki ustreza vsem. Obrvi vaših strank morajo biti tako individualne, kot dejansko tudi so in to se odraža na vsakem koraku našega usposabljanja.

Naši elitni strokovnjaki za obrvi vas bodo poučili o oblikah obraza, načrtovanju oblike obrvi in ​​skrivnosti naše ekskluzivne formule oblikovanja, preden vam bodo korak za korakom pokazali naš edinstven izbor tehnik za ustvarjanje obrvi po meri, kot nalašč za vsako stranko.

Smo perfekcionisti, ko pride do obrvi, zato razumemo, da je pot do popolnih obrvi maraton, ne tek na kratke proge. Zato vam naš program za rast obrvi HD omogoča dolgoročno sodelovanje s strankami, da na koncu ustvarite njihove sanjske obrvi – s čimer zgradite vaš odnos in zagotovite, da se stranke z veseljem vračajo. Ne samo to, poskrbeli bomo, da boste odšli z nasveti in orodji, da bo vaš novi imperij obrvi uspešen.

Na tečaju bomo pokrili vse tehnike HD Brows, ki jih boste morali poznati za ustvarjanje obrvi po meri za vsako stranko, kar radi imenujemo “7 korakov HD Brows”. S kombinacijo teorije in praktičnega dela boste odšli samozavestni in pripravljeni na začetek preoblikovanja obrvi.

Tečaj poteka v majhnih skupinah do 4 osebe.

Kaj vse bomo osvojili v teoretičnem delu?

Posvetovanje

Individualen pristop k obrvem se začne s temeljitim posvetovanjem. Naučili vas bomo, kako natančno ugotoviti, kaj vaše stranke želijo in kako lahko to ustvarite.

Barvanje obrvi

Barva obrvi je prav tako individualna kot oblika, zato boste obvladali teorijo barv in kako zmešati barvo odtenka, ki je edinstvena za vsako stranko.

Depilacija obrvi
Pri voskanju ne gre samo za odstranjevanje dlak; z njim lahko popolnoma spremenite obliko obrvi. Poskrbeli bomo, da boste tečaj zapustili kot strokovnjak voskanja obrvi.

Nitkanje obrvi

Ta starodavna metoda odstranjevanja dlak je izjemno priljubljena pri odstranjevanju dlačic; uporabljamo ga za odstranjevanje svetlih, puhastih dlak okoli obrvi.

Končna obdelava

Od pincete do nanosa ličil – pokazali vam bomo naše najboljše nasvete in trike za ustvarjanje popolnih lokov.

In še veliko več

Biti #browboss je velik korak, a ne skrbite – z vami smo na vsakem koraku, da vam pomagamo obvladati umetnost obrvi.

Po opravljenem tečaju prejmete:

  • mednarodni certifikat
  • knjižico teorije
  • dostop do Pro shopa in popuste
  • sprejem v zaprto Facebook skupino in tako podporo z naše strani 24/7

Začetni paket vsebuje vse, kar potrebuješ za svoje delo:

5x Brow dye (različne barve)
1x Brow dye developer
1x Pack of Dye me quick sticks
1x Pack of Biodegradable Cotton Buds
1x Vanis colour remover
1x Squeaky clean makeup remover
1x Pristine clean sanitiser
1x Comfort me after wax lotion
1x Mixing pot
1x Twist and thread
2x Multi use palette
1x Precision tweezers
1x Pack of brow wands
1x Pack of Cosmetics applicators
1x Tidy towels
1x Professional brows creme small
1x Black wax heater
1x Wax strips
1x Pack of swizzle sticks
2x Client record cards
1x Pro pencil
1x Pro super sharper
2x Aftercare pads
1x SOS rescue balm
1x Brow miracle daily conditioner

Paket je ob nakupu skupaj s tečajem na voljo po 15% nižji ceni in znaša 249€.

Cena poldnevnega tečaja HD Brows Original znaša 450€.


Cena ne vključuje začetniškega paketa HD Brows.

Osvojeno znanje oblikovanja (voskanje, nitkanje, pinceta), barvanje in arhitektura obrvi je pogoj za prijavo na BrowSculpt laminacijo. HD Brows Original je popoln prvi korak v svet obrvi. V kolikor se prijavite na oba tečaja, vam na BrowSculpt nudimo 30% popust.

Tečaji potekajo v KP Akademiji, na Parmovi ulici 53, v Ljubljani.

Prijavnica

Račun na podjetje itd.