KP Academy

Največja akademija za obrvi in trepalnice v Ljubljani! Postani izkušena stilistka, spoznaj največje trende in se pridruži vodilnim v svetu lepote. Postani del Nouveau Slovenija!

Tečaji za začetnice

Tečaji, namenjeni vsem začetnicam, ki še nimajo izkušenj s področja obrvi in trepalnic. Tukaj se tvoja pot začne.

LVL
CeraLashLift

LVL, lenght, volume in lift. Originalen in najboljši tretma za vihanje trepalnic od 2005. Dolžina, volumen in dvig trepalnic za dolgotrajno izboljšanje naravnega videza trepalnic, brez potrebe po maskari ali podaljševanju trepalnic.

Laminacija
obrvi

Uradni BrowSculpt tečaj, laminacija na naš način! Korekcija in dvig obrvi z najnovejšim trendom s področja obrvi, z vsemi triki in skrivnostmi za doseganje popolnega videza.

Arhitektura obrvi

HD Brows Original ali obrvi od a do ž. Osvoji vse tehnike oblikovanja, mešanje barv in obliko obrvi. Vse, kar potrebuje mojstrica obrvi, za čudovite rezultate.

Sem izkušena stilistka

Že opravljaš vihanje trepalnic in laminacijo? Bi želela pri svojem delu uporabljati naš material in osvojiti naše tehnike? Izberi svoj live webinar spodaj, s katerim pridobiš neomejen dostop do Pro shopa in postaneš certificirana Nouveau stilistka!

CONVERSION COURSE

LVL CeraLashLift

Rezultati, kot jih še ni bilo! LVL CeraLashLift je revolucija na področju vihanja trepalnic, ki dlačice dvigne od samega korena, zagotavlja neverjeten lift in rezultate do kar 8 tednov! Končno tudi v Sloveniji, direktno iz UK.

CONVERSION COURSE

Laminacija obrvi

Uradni BrowSculpt tečaj, laminacija na naš način! Korekcija in dvig obrvi z najnovejšim trendom s področja obrvi, z vsemi triki in skrivnostmi za doseganje popolnega videza.

Želim stopničko višje

Si nov/a v lepotnem svetu? Si pred odprtjem svojega prvega salona? Že imaš salon in bi ga rad/a dvignil/a na višji nivo? Predstavljamo ti nov poslovni tečaj, specializiran za osebe, ki so na zgornja vprašanja odgovorile z JA!

 

Business course

Naj bo tvoja strast tudi tvoj prihodek! Na Bussines coursu se bomo naučili načinov, kako pridobivati nove stranke in obdržati redne, se seznanili s sistemi, ki nam pomagajo pri poslovanju, začeli voditi analitiko in zakaj je le ta pomembna, vodenje salona in veliko več.